Over ons

Sport en Fitness Center Almere biedt u ruim 2600m2 aan sportplezier!

Hiermee zijn we het grootste fitnesscentrum van Flevoland! Ook zijn we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend, zodat u altijd kunt sporten wanneer het u het beste uitkomt.

Als fitness center vinden we het belangrijk dat al onze gasten met plezier en in een ongedwongen sfeer kunnen sporten. Dit geldt zowel voor beginners als gevorderden, voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. Sport en Fitness Center Almere spreekt dan ook een grote groep sporters aan.

Service & Kwaliteit

In onze ontvangstruimte kunt u genieten van vers fruit, een frisse smoothie of een eiwit/proteïneshake, klaargemaakt door één van onze baliemedewerkers. In de fitnessruimte lopen begeleiders rond om u, indien nodig, te helpen. Sport en Fitness Center Almere werkt met apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. U heeft bij ons een ruime keuze in cardioapparatuur, toestellen, losse schijven, dumbells, barbells en swiss balls.

Wilt u meer informatie over een bepaald onderdeel van onze sportschool? Neem dan eens een kijkje bij o.a.
groepslessen, of onze faciliteiten.

We bieden onder meer:


Ruim aanbod in groepslessen


Wij bieden veel ruimte voor groepslessen

Grote fitnessruimte


Wij bieden een zeer ruime fitness ruimte, met alle denkbare en mogelijke fitness en cardio apparatuur

Lady fitness


Sommige vrouwen trainen liever alleen met andere vrouwen of voelen zich in een afgesloten fitnessruimte meer op hun gemak. We vinden het belangrijk dat ook deze vrouwen komen sporten en daarom hebben we een speciale Lady Fitness. Dit is een fitnessruimte op de begane grond. De ruimte wordt door middel van een gordijn afgesloten en is alleen toegankelijk voor vrouwen.

cardioruimte met airco


Sport & Fitness Center Almere is uitgebreid uitgerust met de nieuwste en beste cardio apparatuur die er op dit moment in de fitness wereld te vinden is. Wij maken gebruik van de nieuwste Technogym apparatuur. Er staan meer dan genoeg apparaten ter beschikking zodat u nooit hoeft te wachten op uw favoriete cardio apparaat.

Persoonlijke begeleiding


Ieder persoon heeft zijn of haar eigen aandachtspunten. Daarom bieden wij op maat gemaakte schema’s en begeleiding aan. Personal Training is nog nooit zo leuk geweest!

24 uur per dag geopend


Als één van de weinige totaal sportscholen van Nederland zijn we 24/7, 365 dagen per jaar geopend. Op deze manier bieden wij iedereen de mogelijkheid om te sporten.

Zonnebank


Bij Sport en Fitness Center Almere kunt u al vanaf 12,50 euro gebruik maken van de zonnebank. U kunt per sessie 15 minuten zonnen. Daarbij heeft u de keuze uit een staande of een liggende zonnebank. Zo heeft u het hele jaar door een mooi kleurtje.

Sauna en stoombad


De mannen- en de vrouwenkleedkamers zijn allebei voorzien van een sauna en een stoombad. Wanneer u na een sportsessie van één van deze faciliteiten gebruik maakt komt u heerlijk tot rust. Ook helpt de warmte uw spieren ontspannen, zodat u spierpijn kunt verminderen of zelfs voorkomen. Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht om in zowel de sauna als het stoombad een handdoek mee te nemen.

Ruime kleedkamers met kluisjes


In alle rust en ruimte je zelf omkleden en klaarstomen voor je trainingssessie. Tijdens het sporten berg je jouw waardevolle spullen en kleding veilig op in de ruime kluisjes. Na het trainen neem je een lekkere douche en zo weer fris en fruitig de sportschool te verlaten.

Kinderopvang


In onze sporthal is op de begane grond een kinderopvang gevestigd. U kunt ook los van uw abonnement gebruikmaken van de kinderopvang. Terwijl u gaat sporten of ontspannen kan uw kindje lekker spelen. Hij of zij zal zich geen moment vervelen. In de kinderopvang is uiteraard gekwalificeerd en professioneel personeel aanwezig.

Fysiotherapie


Fysiotherapie is één van de belangrijkste onderdelen bij het behandelen van blessures. Bij hard trainen bestaat er risico tot blessures. Wij hebben proffesioneel en goed opgeleiden therapeuten die u van het juiste advies en behandelplan kunnen voorzien.