Onze Personal Trainers

Hans Tabak

Een passie voor het verbeteren van de gezondheid. Dit is het geluk wat ik gevonden heb in de sport. Daarom werk ik altijd met veel plezier mee aan de doelen die mensen stellen.

Vaak trainen mensen te licht of te zwaar. Optimaal trainen is meer kennis en ervaring voor nodig. Dit is precies wat ik met mij meebreng. In 30 jaar heb ik alles al keer gezien of gehoord. Dat is waarom ik resultaten kan garanderen. Dus heb jij interesse?

Neem dan contact op met mij en we maken van jouw doel mijn project. 

 

Personal Trainer

Ik ben vier jaar werkzaam in de fitnessbranche als fitness instructeur. Ik geef diverse groepslessen en personal trainingen.Daarnaast begeleid ik klanten met een aangepast schema, zodat ik ze kan helpen met het realiseren van hun trainingsdoel.

Zelf ben ik bezig met krachttraining en volg ik de opleiding Bayesian Bodybuilding van Menno Henselmans om mij meer te verdiepen in de krachttraining, voeding en alles uit onderzoeken dat gerelateerd is aan fitness. Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk, omdat er in de loop der tijd veel verandert in de fitnesswereld. Overigens zorg ik dat ik balans houd tussen genieten en een gezonde leefstijl.

 

Personal Trainer

Dat sporten en goed voor u is dat hoef ik u niet vertellen, waarschijnlijk heeft u dat al geprobeerd. Ingeschreven bij een sportschool, trainingsschema gehad. Maar toch lukt het niet, na een paar weken zakt de motivatie. Bijna 70 % van de mensen met trainingsplan geven op. Vanaf vandaag niet meer!! Mijn passie is u motiveren om de trainingsdoelen te bereiken het gene te laten doen waarvan u dacht dat niet zou lukken, mocht u falen probeer het weer opnieuw. Maar dan beter!  

Ik heb jaren ervaring in het geven van personal trainingen, daarnaast ben ik een allround instructeur. Verder blijf ik mezelf ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen. 

Zet de eerste stap richting uw persoonlijke doelen en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. 

 

Zin om te sporten?
Probeer het gratis

Ben je nieuwsgierig naar één van onze groepslessen, fitness of personal training?
Neem dan contact op of schrijf je in voor een gratis proefles.

Iedereen is welkom in onze professionele sportschool in Almere