bedrijfs

Sport en Fitness Center – Almere is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!
Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.


cardio2

Sport & Fitness Center Almere is uitgebreid uitgerust met de nieuwste en beste cardio apparatuur die er op dit moment in de fitness wereld te vinden is. Wij maken gebruik van de nieuwste Technogym apparatuur. Er staan meer dan genoeg apparaten ter beschikking zodat u nooit hoeft te wachten op uw favoriete cardio apparaat.


funct

Functioneel trainen.

Ieder persoon heeft zijn of haar eigen aandachtspunten. Daarom bieden wij op maat gemaakte schema’s en begeleiding aan. Ook voor persoonlijke begeleiding hebben we een oplossing. Personal Training bij een van onze trainers, Personal Training is nog nooit zo leuk geweest!


yogab

Wist je dat wij een Yogaschool in ons pand hebben? Voor de leden van de Sport & Fitness Center biedt Bodhi Tree Yoga een mooie korting.

 


ladyfit

Sommige vrouwen trainen liever alleen met andere vrouwen of voelen zich in een afgesloten fitnessruimte meer op hun gemak. We vinden het belangrijk dat ook deze vrouwen komen sporten en daarom hebben we een speciale Lady Fitness. Dit is een fitnessruimte op de begane grond. De ruimte wordt door middel van een gordijn afgesloten en is alleen toegankelijk voor vrouwen.


kinderop

In onze sporthal is op de begane grond een kinderopvang gevestigd. U kunt ook los van uw abonnement gebruikmaken van de kinderopvang. Terwijl u gaat sporten of ontspannen kan uw kindje lekker spelen. Hij of zij zal zich geen moment vervelen. In de kinderopvang is uiteraard gekwalificeerd en professioneel personeel aanwezig.


fydio

Fysiotherapie


Bij Sport en Fitness Center Almere kunt u al vanaf 12,50 euro gebruik maken van de zonnebank. U kunt per sessie 15 minuten zonnen. Daarbij heeft u de keuze uit een staande of een liggende zonnebank. Zo heeft u het hele jaar door een mooi kleurtje.